Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A férfiak a teremtés koronái

2009.12.12

A Férfiak a teremtés koronái

 

Sokat gondolkoztam azon, hogy vajon miért is a férfi a teremtés koronája, vajon mennyivel ér többet egy férfi egy nőnél. És arra kellett rájönnöm, hogy igazából semmivel, sőt, ha mélyebben belemegyek a témába, akkor még az is kiderülhet, hogy a nők a fontosabbak. Hiszen a nők az egyik legösszetettebb lények, ami valaha teremtetett, és nélkülük a férfiak sem lennének azok, akik. Nincs olyan dolog a világon, amit egy férfi meg tudna csinálni, és egy nő nem. Még ha igen csak erején túl is teljesítve, de mindenre képes, amire egy férfi. Ellenben fordítva? A férfiaknak közük sincsen azokhoz a dolgokhoz, amikhez a nőknek igen. A nő megkapta azt a képességet, hogy életet tudjon adni, és azt a saját testéből táplálni. Új életet adni, ami már majdnem azt jelenti, hogy teremteni. A férfiak ennek csak a fizikai részéből vehetik ki a részüket, míg a nők érzelmileg is átélik azt. A nők azok, akik szerető, gondoskodó anyaként ott állnak a hosszú gyermekévek mögött, és hihetetlen erőfeszítések árán, egy szívvel lélekkel érző embert próbálnak meg nevelni. A nők azok, akikhez a gyerekek odaszaladnak, ha van valami problémájuk, a lányok tőlük kérnek tanácsot, ha problémáik vannak. Míg a férfiak? A férfiak apaként meg tanítják azt a gyermekeiknek, hogy ha az osztályban piszkálják őket, akkor hogyan üssön vissza úgy, hogy legközelebb messziről elkerülje őt az illető.

Továbbá amikor felnő az ember. Felnőttként mindannyiinknak szükségünk van egy lelki társra, egy szerető emberre, akihez hazatérhetünk egy fárasztó nap után a közös otthonunkba. .Ezzel a férfiak és a nők is ugyanúgy vannak és akkor itt ismét meg is állnék. De mit is nevezünk közös otthonnak? Azt, amit jobbesetben a férfi felépített, de ezen kívül nemigen tesz érte mást. A közös otthon fogalma azt jelenti, hogy a nő tisztán tartja, a nők berendezi, otthonossá teszi. Hozzátenném, hogy mindezt második műszakban, hiszen ma már a nők is dolgoznak napi 6-8 vagy még több órát, ugyanúgy, mint a férfi. Vagy nézzük másnézőpontból a dolgot. A férfiak azok, akik akármilyen erősek, és bátrak, egy megfázás akár több napra is ledönti őket a lábukról, és azután akár napokig képesek az ágyban feküdni, vizesborogatással a fejükön, amelyet persze szintén a nő cserélget, mert hát ugye a férfi ehhez is gyenge, és a nő adja a kezébe a gyógyszert is, hogy vegye be, mert a legtöbb férfi magától erre sem képes. A nők ellenben a 38 fokos lázat simán kihordják lábon, anélkül, hogy elmaradnának az otthoni teendőkkel, elfelejtenének elmenni a gyerekért az iskolába, vagy betegszabadságot vennének ki. Sokadszorra, a férfiak állandóan a nők szemére vetik, hogy mindenért panaszkodnak, nekik semmi sem jó. Nem jó, ha gyűrött a férfi pólója, nem jó, ha nincs elmosogatva, nem jó, ha késnek valahonnan, vagy ha csak a férfi késik el a találkozóról. Már elnézést, de a férfiak összetehetnék a 2 kezüket, hogy a nők ilyen gondosak, pontosak és rendszeretőek. Hogy míg ők elsiklanak a dolgok felett, mi addig mindent rendben szeretünk látni magunk körül, és ebből kifolyólag ők is rendes életkörülmények között élhetnek. Ami ellen persze nincs semmi ellenvetésük, és magukban biztos vagyok benne, hogy örülnek is ennek, mert belül ők is tudják, hogy ha mi nem lennénk, és hirtelen minden az ő nyakukba szakadna, ami addig egy nőjébe, nem tudnának egyszerre minden feladattal megbirkózni.

Valamint a nők képesek magukat feláldozni a másik sikeréért, kényelméért és boldogságáért, és nem azért mert mi a férfiak alá vagyunk rendelve, hanem mert a nők ennyire előzékenyek, és jólelkűek, hogy nem csak magukra tudnak gondolni.

 

.Minden nő egy kincs, egy hatalmas nagy rubint a teremtés ékszeres dobozában, s ha valóban a férfi a teremtés koronája, akkor én biztos vagyok benne, hogy abban a koronában a nő a legfényesebb drágakő. S ezt sose feledjük el, hiszen a drágakövek nélkül minden korona csak egy darab bádog-vacak.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

anett.barta@gmail.com

(Barta Anett, 2016.06.13 14:41)

Hogy őszinte legyek én szívesen makognék fákon (csak sajnos a férfiak által létrehozott világban egyre kevesebb erdő és fa van). A tüzet is pattintanám inkább, csak ne kelljen gázt használni...remélem érthető amit mondani akarok. Létre lehet sok mindent hozni mesterségesen, de az igazi, az ősi, az eredeti, az a természet...és a nők jóval közelebb állnak a teremtés átéléséhez. Senki sem akarja lekicsinyíteni a férfiak tudományos világban elért sikereit, csak van e értelme ha a nagy egészet nézzük ? Mindenesetre a nőknek több tisztelet járna annyi bizonyos...

Re: anett.barta@gmail.com

(Igazmondó János, 2017.01.03 20:43)

Barta Anett a vadfeminista férfigyalázás egyik irtandó mocska...

Re: Re: anett.barta@gmail.com

(Egy férfi, 2017.03.08 18:56)

"Igazmondó" Jánosnak üzenem:
Egy hülye ember igaza egy hülyeség. Ennyi.

teremtés koronái? :D

(Egy férfi, 2017.03.08 18:52)

Ma a nőnapi köszöntésemre válaszul egy nő mondta nekem, hogy a férfiak a teremtés koronái. Ma szembesültem tehát először ezzel a kifejezéssel és értetlenül állok a dolog előtt. Rá kellett keresnem, igy ide lyukadtam. Gyerekek, ezt nem gondoljátok komolyan. Valahonnan csak származik ez a bárgyúság :D Valaki, valahol, valamikor beveri ezt a gerekek fejébe. És a nő, aki nem ismeri saját szépségét, értékét sajnos egy gyémánt marad a sárban, felfedezetlenül... Szóval a fenti kifejezést JELENLEG használni olyan, mint azt mondani, hogy az EMBER a természet királya. Isteni teremtésünk pillanatában az volt, de ma ez a homo sapiens (állítólag gondolkodó ember) egy degradált idióta, aki írtja a Földanyát és saját magát azt hiszi, hogy megfogta isten lábát. Szóval, hagyományosan érdeklődve a férfiasság-nőiesség téma iránt, spiritualitás és a gyakorlati, földi élet iránt is, állítom: jelenleg a NŐ a teremtés koronája. És most ébred erejére, pár ezer év elnyomás után. Ennek a beteges jelei az az agressziv, sérülésekkel teli irányzat, ami egyébként szép alapokkal rendelkező feminizmusból nőtte ki magát (ahol mindenki egyenlő). Természet által fel vagyunk ruházva ilyen-olyan adottságokkal, egymás nélkül nem tudunk lenni. Egymást tisztelve, támogatva kell élni és imádni egymás természetes erősségeit. Sajnos olyan időben élünk, amikor magától is, de mesterséges, rossz indulatú hatások által a férfiasság és nőiesség (tágabb értelemben a természetesség) irtva van... Gyönyörű hölgyek, ébredjetek, ragyogjatok, tápláljátok egymást, és ismerve a saját szépséget, segitsétek felemelni a padlóról a szunnyadó férfiakat, mert férfiak többsége (veletek ellentétben) nem hallja azt az isteni hangot, ami mindegyikünk szívében szól. Ezek után lehet újra az ember, azaz a férfi és a nő egymás mellett, a természet koronája!

jelekhazipmmk@gmail.com

(Mellőzném, 2014.11.20 01:57)

10teletem!

Nem kell sokat gondolkoznod ezen, ha esetleg legközelebb is hasonló dolgokon filozofálnál. Segítek!

Lapozd csak fel a Nobel-díjas kutató fizikusokat, matematikusokat és még sorolhatnám a különböző természettudományok művelőit, akik nélkül ma a fán makognánk, vagy jobbik esetben a sóderkocogtatással gyújtogatnánk tüzet, hogy 100-ból hány nő.

Ugye hogy nem kell sokáig cáfolgatnom ezt a kis elmélkedésedet?